Boekhandel Douwes Den Haag

Grip op gevoel en emotie

Een gezond en evenwichtig gevoelsleven in 4 stappen

Ammy van Bedaf

Grip op gevoel en emotie

Grip op gevoel en emotie

Een gezond en evenwichtig gevoelsleven in 4 stappen

Grip op gevoel en emotie

 

Zo makkelijk als we de woorden ‘gevoel’ en ‘emotie’ in de mond nemen, zo weinig weten we ervan af. Wat is gevoel, wat is emotie en hoe verhouden deze begrippen zich tot elkaar? Ammy van Bedaf ziet in haar coachingspraktijk voortdurend symptomen van een niet goed ontwikkeld gevoelsleven bij haar cliënten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,95


Beschrijving Grip op gevoel en emotie

Zo makkelijk als we de woorden ‘gevoel’ en ‘emotie’ in de mond nemen, zo weinig weten we ervan af. Wat is gevoel, wat is emotie en hoe verhouden deze begrippen zich tot elkaar?Ammy van Bedaf ziet in haar coachingspraktijk voortdurend symptomen van een niet goed ontwikkeld gevoelsleven bij haar cliënten. Ze piekeren veel, pleasen overmatig, zijn opgebrand, depressief, eenzaam, voelen schaamte of schuldgevoel, kunnen niet genieten en leven niet vanuit hun gevoel. Ammy ontdekte dat de oorzaak hiervan vaak terug te vinden is in hun jeugd.Daarbij ondervond ze ook dat het onderscheid tussen gevoel en emotie cruciaal was. Ons gevoel is een zuivere leidraad en een onmisbaar sturingssysteem voor een positieve levensinvulling. Door je gevoel alsnog te leren ontwikkelen, ontdek je hoeveel levensvreugde dit brengt en daar profiteert je hele omgeving van mee. In dit boek leert Ammy je hoe je in vier stappen je gevoel ontwikkelt en een emotioneel intelligent leven kunt leiden.Ammy van Bedaf (1960) was hoofdinspecteur bij de Amsterdamse politie en gooide na een burn-out
het roer om. Na afronding van de studie Arbeidspsychologie startte ze haar praktijk Loslaten.nu. In de Eendaagse Coaching geeft ze mensen inzicht in de specifieke uitingsvormen van hun patronen van vroeger, hoe ze die zelf onbewust in stand houden én hoe ze die kunnen omzetten in emotioneel gezond gedrag.


ISBN
9789492595447
Pagina's
336
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Booklight

Psychologie