Boekhandel Douwes Den Haag

DevOps Architectuur

De verkenning van wegen om richting te geven aan een DevOps service organisatie

Bart de Best

DevOps Architectuur

DevOps Architectuur

De verkenning van wegen om richting te geven aan een DevOps service organisatie

DevOps Architectuur

 

Systeemontwikkeling is in een snel tempo aan het veranderen. De vraag is hoe binnen deze nieuwe zienswijze van DevOps plaats is voor Agile architectuur. Dit boek geeft een antwoord op deze vraag.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 51,45

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving DevOps Architectuur

De wereld van systeemontwikkeling is in een snel tempo aan het veranderen. Daarbij worden Development (Dev)en Operations (Ops)steeds meer geïntegreerd zodat oplossingen sneller en kwalitatief beter aan de klant kunnen worden aangeboden. De vraag is hoe binnen deze nieuwe zienswijze van DevOps plaats is voor Agile architectuur.

Dit boek geeft een antwoord op deze vraag door het geven van vele voorbeelden van architectuurprincipes en -modellen die richting geven aan de inrichting en verrichting van een DevOps organisatie.

In het hele boek wordt zo veel als mogelijk per paragraaf een toelichting gegeven op basis van een denkbeeldig bedrijf Assuritas.

Dit boek bestaat uit verschillende onderdelen hetgeen het boek modulair maakt. Het hoeft dus niet van A tot Z gelezen te worden. Na een korte schetst van het casusbedrijf volgt de bespreking van de DevOps organisatie vanuit een architectuur-perspectief. Daarna wordt de DevOps beheer-voorziening besproken. Beide verhandelingen worden aan de hand van het casusbedrijf inzichtelijk gemaakt.

Na de behandeling van de integratie van Dev- en Ops-rollen volgen twee handige analysetools om de volwassenheid van DevOps te bepalen. Het boek sluit af met een casus waarin op basis van architectuurprincipes en -modellen de keuze voor een Agile documentatiewijze wordt gemaakt.

Dit werk over DevOps architectuur is een onmisbaar hulpmiddel bij de vormgeving en uitvoering van een DevOps serviceorganisatie.


ISBN
9789492618061
Pagina's
164
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Vrije Uitgevers, De

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren