Boekhandel Douwes Den Haag

Van virus naar verbinding

Fred van 't Ent

Van virus naar verbinding

Van virus naar verbinding

Van virus naar verbinding

 

De coronatijd heeft Nederland enorm verdeeld. Ondertussen willen de meeste mensen gewoon weer normaal doen. Maar hoe doe je normaal in een knotsgekke wereld? In 'Van virus naar verbinding' beschrijft auteur Fred van 't Ent gedetailleerd de coronatijd met een unieke, psychologische invalshoek.


Leverbaar

€ 20,00

Levertijd: 2 tot 3 dagen


Beschrijving Van virus naar verbinding

De coronatijd heeft Nederland enorm verdeeld. Ondertussen willen de meeste mensen gewoon weer normaal doen. Maar hoe doe je normaal in een knotsgekke wereld?

In 'Van virus naar verbinding' beschrijft auteur Fred van 't Ent gedetailleerd de coronatijd met een unieke, psychologische invalshoek. Welke kampen bestaan er? Waarom blijft de meerderheid de vreemd aanvoelende maatregelen accepteren? En vooral: hoe creëren wij verbinding in plaats van polarisatie?

Maar 'Van virus naar verbinding' zit ook boordevol concrete tips. Bovendien bevat het boek vier openhartige interviews met o.a. OMT-lid Diederik Gommers en Evelien Peeters van de Stichting Artsen Covid Collectief. Dit is hét ideale verbindingsboek met talloze suggesties om samen terug naar normaal te gaan!

Over de auteur
Psycholoog, docent en bezorgde vader Fred van ’t Ent (43) beschrijft vlijmscherp de torenhoge uitdagingen om tot verbinding te komen. Zijn belangrijkste motivatie? De toekomst van zijn twee jonge dochters.


ISBN
9789492939777
Pagina's
168
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Futuro Uitgevers

Mens en Maatschappij