Boekhandel Douwes Den Haag

Zin in je pensioen

Nieuwe fase, nieuwe plannen

Maaike Boomstra

Zin in je pensioen

Zin in je pensioen

Nieuwe fase, nieuwe plannen

Zin in je pensioen

 

Als het einde van je loopbaan in zicht is, breekt een nieuwe en spannende fase aan. Veel mensen zien hun pensioen met gemengde gevoelens naderen, voor sommigen is het een zwart gat. Hoe krijg je zin in je pensioen?Leverbaar

€ 20,00

Levertijd: 2 tot 3 dagen


Beschrijving Zin in je pensioen

Als het einde van je loopbaan in zicht is, breekt een nieuwe en spannende fase aan. Veel mensen zien hun pensioen met gemengde gevoelens naderen, voor sommigen is het een zwart gat. Hoe krijg je zin in je pensioen? Dat begint met afsluiten van wat er was en bedenken wat je mee wilt nemen.

Met dit boek ga je op reis langs betekenisvolle momenten in je loopbaan. Je maakt opnieuw kennis met je kwaliteiten, je krachtbronnen en alles wat je belangrijk vindt. Zo ontstaan vanzelf nieuwe plannen en ga je opgeruimd en met plezier je nieuwe toekomst tegemoet.

Maaike Boomstra (1964) coacht mensen die hun loopbaan afsluiten en met pensioen gaan. Ze werkte eerder als coach, dramadocent en activiteitenbegeleider in het onderwijs en de zorg. Ze krijgt mensen in beweging, een proces dat meestal begint met de tijd nemen om stil te staan.


ISBN
9789493171367
Pagina's
160
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BigBusinessPublishers

Psychologie