Boekhandel Douwes Den Haag

Toen kreeg ik weer lucht

Handboek voor moeders zonder roze wolk

Tilda Timmers

Toen kreeg ik weer lucht

Toen kreeg ik weer lucht

Handboek voor moeders zonder roze wolk

Toen kreeg ik weer lucht

 

Moeder worden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Niet elke vrouw zit na de bevalling op een roze wolk, soms is die wolk een verstikkende grijze. Je bent somber en vindt het spannend, je twijfelt of je een goede moeder bent en je slaapt slecht.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Toen kreeg ik weer lucht

Moeder worden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Niet elke vrouw zit na de bevalling op een roze wolk, soms is die wolk een verstikkende grijze. Je bent somber en vindt het spannend, je twijfelt of je een goede moeder bent en je slaapt slecht.

Je omgeving heeft niet altijd begrip als de roze wolk uitblijft en je durft er zelf misschien ook niet over te praten. Tilda Timmers is ervaringsdeskundige, therapeut en begeleider van moeders zonder roze wolk. Ze doorbreekt het taboe en helpt je met dit boek om je somberheid, angst en onzekerheid te overwinnen en je leven terug te krijgen. Herkenbaar, humoristisch, een heerlijke steun in de rug.

Openhartig vertelt Tilda Timmers haar persoonlijke verhaal en dat van veel andere vrouwen. Met mindfulness-technieken en talloze praktische adviezen helpt ze je om de negatieve gedachtenstroom te stoppen, tijd voor jezelf te maken en weer te genieten van je leven als moeder.


ISBN
9789493171404
Pagina's
160
Verschenen
NUR
770
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BigBusinessPublishers

Psychologie