Boekhandel Douwes Den Haag

MOB veggie

MOB veggie

Ben Lebus

MOB veggie

MOB veggie

MOB veggie

MOB veggie

 

'Mob Veggie' is het ultieme vegetarische kookboek, met alles wat je nodig hebt om perfecte vegetarische gerechten te maken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 23,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving MOB veggie

'Mob Veggie' is het ultieme vegetarische kookboek, met alles wat je nodig hebt om perfecte vegetarische gerechten te maken. Je zult nooit meer worstelen met een veggie of vegan alternatief voor je vrienden die geen vlees eten, in dit boek vind je het. En alles voor minder dan een tientje. Ieder recept bevat een Spotify code, zodat je die kunt scannen en direct kunt gaan koken met de juiste muziek aan.

Het boek is ingedeeld in zes hoofdstukken: Brunch Mob voor lekkere brunchgerechten. Verse Mob, vol eenvoudige salades, soepen en uitbundige groentegerechten. Snelle Mob: alles is binnen een half uurtje klaar. Easy Mob: eenpansgerechten die zo weinig mogelijk afwas opleveren na een groots diner. Het vijfde hoofdstuk is Mob de luxe: deze recepten hebben iets meer aandacht nodig en zijn zeer geschikt voor een feestje in het weekend. Het laatste hoofdstuk is Fakeaway mob: take away fast food, maar dan veggie en huisgemaakt.


ISBN
9789493180024
Pagina's
144
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Citrus

Culinair