Boekhandel Douwes Den Haag

Volmaakte onschuld

Daniëlle Disser

Volmaakte onschuld

Volmaakte onschuld

Volmaakte onschuld

 

Mark en Julia zijn gelukkig getrouwd en werken hard aan hun carrières. Als Mark promotie krijgt, verhuizen ze samen met hun zevenjarige dochter naar de andere kant van het land, waar ze vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur beginnen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 17,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Volmaakte onschuld

Mark en Julia zijn gelukkig getrouwd en werken hard aan hun carrières. Als Mark promotie krijgt, verhuizen ze samen met hun zevenjarige dochter naar de andere kant van het land, waar ze vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur beginnen. Maar er is iemand die hen het geluk niet gunt. Of zijn er meerdere mensen die hun liefde kapot willen maken?

Wanneer Julia burn-outverschijnselen krijgt en diverse gebeurtenissen zich in een rap tempo opstapelen, neemt hun leven een onvoorspelbare wending. Pas als ze ternauwernood aan de dood ontsnapt, durft Julia de waarheid onder ogen te zien. Hoe ver kan iemand gaan om zijn doel te bereiken? En welk duister geheim mag nooit aan het licht komen?

Daniëlle Disser (1970) woont op het eiland Voorne-Putten. Volmaakte onschuld is haar debuutroman, een verhaal over allesoverheersende liefde, diepgewortelde jaloezie en intense haat.

'Wat een plotwending! Je voelt de hele tijd dat er iets niet klopt, maar je kunt er de vinger niet op leggen hoe het in elkaar zit.' MARIA GENOVA, journalist en schrijver


ISBN
9789493191853
Pagina's
342
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Paris Books

Literaire roman, novelle