Boekhandel Douwes Den Haag

Makkelijk en Snel

Iedere maaltijd binnen 30 minuten op tafel

Brenda Hoff

Makkelijk en Snel

Makkelijk en Snel

Iedere maaltijd binnen 30 minuten op tafel

Makkelijk en Snel

 

Makkelijk en Snel. Hét kookboek met lekkere verse en gezonde maaltijden voor elke dag. Met de recepten van Makkelijk en Snel heb je binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel staan. Makkelijke maaltijden zonder poespas, bereid met toegankelijke ingrediënten die je bij de supermarkt op de hoek koopt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 19,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Makkelijk en Snel

Makkelijk en Snel. Hét kookboek met lekkere verse en gezonde maaltijden voor elke dag. Met de recepten van Makkelijk en Snel heb je binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel staan.

Makkelijke maaltijden zonder poespas, bereid met toegankelijke ingrediënten die je bij de supermarkt op de hoek koopt.

In dit nieuwe overzichtelijke boek van Brenda staan ruim 60 laagdrempelige lekkere recepten, die zijn voorzien van allerlei variatietips. Hierdoor is er altijd wel een versie van het recept dat jij lekker vindt.

Gevarieerde maaltijdsalades en snelle eenpansgerechten met weinig afwas. Maar ook ovenschotels en een hoofdstuk met supersnelle recepten die zelfs binnen 20 minuten op tafel kunnen staan. Simpele spektakelstukken voor in het weekend of voor een etentje, gecombineerd met de lekkerste bijgerechten. En natuurlijk is er ook een toetje toe.

Kortom, Makkelijk & Snel een super kookboek dat niet snel uit jouw keuken zal verdwijnen en altijd onder handbereik zal liggen.

Brenda Hoff van www.brendakookt.nl staat bekend om haar makkelijke en snelle maaltijden die binnen 30 minuten op tafel staan!


ISBN
9789493201149
Pagina's
144
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Edicola Culinair

Culinair