Boekhandel Douwes Den Haag

Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest

De ultieme gids voor een gelukkige, gezonde en goedbetaalde carrière

Roland Grootenboer

Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest

Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest

De ultieme gids voor een gelukkige, gezonde en goedbetaalde carrière

Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest

 

‘Een betere gids voor slimmer carrière maken ga je niet vinden.’ – Rick Pastoor 'Gelukkig is er nu Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest.’ – Rutger Bregman ‘Haal het meeste uit je loopbaan en ontwikkel je talent.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest

‘Een betere gids voor slimmer carrière maken ga je niet vinden.’ – Rick Pastoor'Gelukkig is er nu Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest.’ – Rutger Bregman‘Haal het meeste uit je loopbaan en ontwikkel je talent. Met dit boek ontdek je hoe je dat doet.’ – Annemarie van Gaal‘Dé carrière-expert van Nederland gaat aan jouw kant van de tafel zitten.’ – Mark Tigchelaar‘De bekentenissen van een hr-manager. Roland werpt licht op een verborgen wereld. Als voormalig menselijk managementschild en professioneel brandjesblusser onthult hij hoe het er echt aan toegaat bij je baas. Wat je met deze informatie doet, is aan jou.’ – Alexander Klöpping & Ernst-Jan Pfauth, uitgevers POM.pressDe ultieme gids voor een gelukkige, gezonde en goedbetaalde carrièreEr bestaat een grote kloof in kennis, expertise en macht tussen jou en je baas. Je baas weet precies hoeveel ze je kan betalen (niet te veel), is geoefender in sollicitatiegesprekken en vindt voor jou zo tien anderen. Laat staan dat ze de ambitie heeft om écht iets moois te maken van de gemiddeld 2000 weken die jouw werkzame leven telt.Jij wilt nieuwe dingen leren, meer verdienen, verantwoordelijkheid dragen en dat combineren met de rest van je leven. Dat zul je toch echt zelf moeten doen… En gelukkig is er nu Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest.Hr-expert Roland Grootenboer (onder andere Google en Blendle) deelt alles wat je moet weten om grip te krijgen op je werkende leven. Dé carrière-expert van Nederland komt aan jouw kant van de tafel zitten.Met dit boek krijg je:
  • Killer-tips voor een hoger salaris

  • Zinnen die je altijd kunt gebruiken in gesprekken, zoals tijdens een sollicitatie, bij grensoverschrijdend gedrag of om ‘nee’ te zeggen tegen te veel werk

  • Hacks om zo snel mogelijk meer te leren en voldoening uit je werk te halenZo maak je van je functioneringsgesprek het leukste gesprek van het jaar.


ISBN
9789493213715
Pagina's
336
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
POM.press

Psychologie