Boekhandel Douwes Den Haag

Zorg

Een betere kijk op de mens

Lynn Berger

Zorg

Zorg

Een betere kijk op de mens

Zorg

 

Iedereen heeft zorg nodig. Zonder zorg worden kinderen niet groot, zieken niet beter en ouderen niet oud. Zorg is waar de menselijke beschaving mee begon. En wat de maatschappij iedere dag draaiende houdt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Zorg

Iedereen heeft zorg nodig. Zonder zorg worden kinderen niet groot, zieken niet beter en ouderen niet oud. Zorg is waar de menselijke beschaving mee begon. En wat de maatschappij iedere dag draaiende houdt. Zorg is wat mensen mensen maakt.

Maar als zorg zo belangrijk is, waarom zorgen we er dan zo slecht voor?

In een fascinerende zoektocht naar de betekenis van zorg ontdekt Lynn Berger hoe allesomvattend zorg is, maar ook hoe onzichtbaar. Daardoor denderen we ongemerkt af op de grootste zorgcrisis ooit. Hoog tijd om zorg te zien voor wat het waard is. Hoog tijd voor een betere kijk op de mens.

Reacties:
‘Lynn Berger onderzoekt de zorg onbevangen, door de ogen van echte mensen. Ze laat zien hoe breed zorg is, van het verschonen van een babyluier tot een openhartoperatie. Intelligent en verfrissend.’
- Sheila Sitalsing

‘Lynn Berger doet in dit boek het onmogelijke: ze maakt het onzichtbare zichtbaar. Ze laat zien dat zorg ons mens maakt.’
- Philip Huff

‘Gedocumenteerd en persoonlijk, onrustbarend en toch hoopgevend - lees dit boek!’
- Hedy d’Ancona


ISBN
9789493254152
Pagina's
232
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Correspondent

Literaire non-fictie