Boekhandel Douwes Den Haag

20 vragen & antwoorden over digitale transformatie

Menno Lanting

20 vragen & antwoorden over digitale transformatie

20 vragen & antwoorden over digitale transformatie

20 vragen & antwoorden over digitale transformatie

 

Digitale transformatie raakt ons allemaal. Van de kansen en bedreigingen van AI-technologieën zoals Chat GPT, tot het ontwikkelen van nieuwe, digitale businessmodellen. Dit is niet langer iets wat alleen bij de IT-afdeling ligt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving 20 vragen & antwoorden over digitale transformatie

Digitale transformatie raakt ons allemaal. Van de kansen en bedreigingen van AI-technologieën zoals Chat GPT, tot het ontwikkelen van nieuwe, digitale businessmodellen. Dit is niet langer iets wat alleen bij de IT-afdeling ligt. Digitale transformatie beïnvloedt elke organisatie en ieders werk. Het is cruciaal dat medewerkers, managers en leiders begrijpen wat het inhoudt. Dit boek helpt om inzicht te krijgen in vragen als:- Welke rol speelt data in digitale transformatie?

- Hoe gaan we om met weerstand?

- Wat betekent digitale transformatie voor het leiderschap?

- Wat moeten we in de organisatie opnieuw inrichten?Menno Lanting geeft in dit boek - in duidelijke en begrijpelijke taal - antwoord op de twintig meest relevante vragen over digitale transformatie. Deze antwoorden ondersteunt hij met praktische inzichten en concrete voorbeelden uit de praktijk, waarbij hij kan putten uit de ervaringen van mensen uit zeer uiteenlopende organisaties, zoals Gemeente Amsterdam, Politie Nederland, Suitsupply, Talpa, VGZ, Albert Heijn en Vopak.


ISBN
9789493282254
Pagina's
208
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
S2 Uitgevers

Management en Economie