Boekhandel Douwes Den Haag

Afspraak in Ligurië

Hilde Dumez

Afspraak in Ligurië

Afspraak in Ligurië

Afspraak in Ligurië

 

Wil je wegdromen bij een romantisch verhaal met een vleugje mysterie? Ontdek dan 'Afspraak in Ligurië', de betoverende roman van Hilde Dumez. Ga met prille dertiger Sophie Du Mas mee op reis naar de Franse Opaalkust en de Italiaanse Bloemenrivièra, waar liefde, vriendschap en intrige elkaar ontmoeten.Nog te verschijnen

€ 22,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Afspraak in Ligurië

Wil je wegdromen bij een romantisch verhaal met een vleugje mysterie? Ontdek dan 'Afspraak in Ligurië', de betoverende roman van Hilde Dumez. Ga met prille dertiger Sophie Du Mas mee op reis naar de Franse Opaalkust en de Italiaanse Bloemenrivièra, waar liefde, vriendschap en intrige elkaar ontmoeten.

Sophie ontvangt een uitnodiging van haar jeugdvriendin Cathérine, die samen met haar man Matteo een prachtige agriturismo runt aan de Italiaanse kust. Na de pijnlijke breuk met haar vriend Julien besluit Sophie zonder aarzeling de uitnodiging aan te nemen. Een korte vakantie is precies wat ze nodig heeft. Maar zodra ze aankomt in Ligurië, botst ze op Alex, de jongere broer van Cathérine. Herinneringen aan hun gedeelde verleden komen bovendrijven en Sophie voelt ergernis opborrelen. Zal Alex haar vakantie verstoren?

Terwijl Sophie haar tijd doorbrengt in deze betoverende regio, ontmoet ze een charmante man op het huwelijksfeest van Matteo’s nicht. Hij maakt haar het hof en ze wordt meegezogen in zijn mysterieuze wereld. Maar niets is wat het lijkt. Zal Sophie de waarheid ontdekken voordat het te laat is?

'Een exotische feelgood story van de bovenste plank!'

Hilde Dumez heeft altijd al een passie gehad voor schrijven. Na een succesvolle carrière in de verkoopsector besloot ze haar droom na te jagen en zich toe te leggen op het schrijven van romans. Ze is vastbesloten om haar passie voor verhalen vertellen tot leven te brengen. Haar debuut 'Afspraak in Ligurië' is de ultieme romantische escapade voor liefhebbers van het genre. Laat je betoveren door de prachtige omgeving, de boeiende personages en het onverwachte mysterie.


ISBN
9789493293502
Verschijnt
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Beefcake Publishing

Romans