Boekhandel Douwes Den Haag

Volg me maar

Bart Verschelden & Hilde De Wilde

Volg me maar

Volg me maar

Volg me maar

 

Op een prachtige zomerse dag maakt Alffartje kennis met nieuwe kleine vriendjes. Hij wil graag weten wie ze zijn en wat ze doen en daarom volgt hij ze… Hilde De Wilde schrijft al verhaaltjes sinds 2017.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving Volg me maar

Op een prachtige zomerse dag maakt Alffartje kennis met nieuwe kleine vriendjes. Hij wil graag weten wie ze zijn en wat ze doen en daarom volgt hij ze…

Hilde De Wilde schrijft al verhaaltjes sinds 2017. Dat doet ze in een speelse stijl. Haar eerste boek 'Dag kleine vriend' verscheen in december 2021. Een avontuurlijke verhaal geschreven bij de prachtige foto’s van natuurfotograaf Niki Colemont. Haar tweede boek 'Barend is BOOS' verscheen in oktober 2022.

'Volg me maar…' is haar derde boek. Een verhaal over anders zijn, vriendschap, verwondering en bewondering voor de natuur. Het verhaal is geïllustreerd met de leuke kleurrijke tekeningen van Bart Verschelden.

Bart Verschelden is, samen met zijn partner Ingeborg, de oprichter en bezieler van de Alffarhoeve. De Alffarhoeve is een B&B met belevingshoeve midden in de prachtige natuur van het Oost-Vlaamse Moerzeke, dicht bij de Schelde. De Alffarhoeve wil mensen dichter bij de natuur brengen en zijn puurheid laten (her)ontdekken. Genieten met een klein beetje meer…

Alffartje, het guitige, gevleugelde figuurtje, is de behoeder van de Alffarhoeve en prikkelt bij zowel kinderen als volwassenen de interesse in de natuur. Het figuurtje werd ontworpen door Lieke, de oudste dochter van Bart. Sindsdien maakt Bart verschillende illustraties van Alffartje en al zijn belevenissen.


ISBN
9789493293571
Verschenen
NUR
270
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Beefcake Publishing

Kinderboeken diversen