Boekhandel Douwes Den Haag

Shakespeare kent me beter dan mijn lief

Levenslessen van dode auteurs

Ibe Rossel

Shakespeare kent me beter dan mijn lief

Shakespeare kent me beter dan mijn lief

Levenslessen van dode auteurs

Shakespeare kent me beter dan mijn lief

 

Tijdens haar studie Engelse literatuur werd Ibe Rossel onverwacht verliefd op de klassiekers die ze daar verplicht moest lezen. Want wat bleek? Deze verhalen leken eigenlijk verdomd veel op de gebeurtenissen in haar eigen leven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Shakespeare kent me beter dan mijn lief

Tijdens haar studie Engelse literatuur werd Ibe Rossel onverwacht verliefd op de klassiekers die ze daar verplicht moest lezen. Want wat bleek? Deze verhalen leken eigenlijk verdomd veel op de gebeurtenissen in haar eigen leven. Sterker nog: ze kon er nog iets van opsteken. Zoals:Jack Kerouac die je leert welke jongens je moet vermijden.


Jane Austen die je leert hoe je crush ook verliefd op jou wordt.


George Eliot die je leert hoe je je zin krijgt.De levenslessen van deze dode auteurs bleken daadwerkelijk aan te slaan bij lezers: binnen korte tijd werden er in Vlaanderen 5.000 exemplaren verkocht, dus besloot Ibe een extra hoofdstuk te schrijven en de eerdere hoofdstukken te herzien. Shakespeare kent me beter dan mijn lief is een verrukkelijke moderne klassieker die je besmet met lees- en levenslust.Ibe Rossel (1999) werd geboren in Gent en studeerde Engelse literatuur in Amsterdam. Noem haar gerust een wonderkind: op 11-jarige leeftijd was ze succesvol modeblogger, op 21-jarige leeftijd debuteerde ze als schrijver met Shakespeare kent me beter dan mijn lief. Ze heeft een column in De Standaard en werkt aan twee nieuwe boeken bij Das Mag.


ISBN
9789493320208
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Das Mag Uitgeverij B.V.

Literaire non-fictie