Boekhandel Douwes Den Haag

Vleugels

Doeke Sijens

Vleugels

Vleugels

Vleugels

 

Paul heeft eindelijk het gevoel dat hij gelukkig gaat worden: een mooie baan, een fijn huis buiten de stad en de eerste ontmoetingen met Eric-Jan ontwikkelen zich ook veelbelovend. Halverwege de dertig hoeft dus niet het einde van je leven te betekenen.


Nog te verschijnen

€ 18,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Vleugels

Paul heeft eindelijk het gevoel dat hij gelukkig gaat worden: een mooie baan, een fijn huis buiten de stad en de eerste ontmoetingen met Eric-Jan ontwikkelen zich ook veelbelovend. Halverwege de dertig hoeft dus niet het einde van je leven te betekenen. Maar dan verdwijnt de kandidaat-verloofde van het een op andere moment uit beeld. Paul staart dagenlang naar zijn laatste bericht: ‘Ik ben iets later.’
Paul voelt zich voor de zoveelste keer in de steek gelaten, maar er blijkt meer aan de hand te zijn: niemand weet waar Eric-Jan gebleven is, hij is spoorloos verdwenen. De politie begint een onderzoek en meldt zich ook bij Paul. Ze stellen hem urenlang vragen. Wordt hij verdacht Eric-Jan te hebben laten verdwijnen of hoopt de recherche via hem het mysterie van de verdwijning op te kunnen lossen? Als na een paar maanden het onderzoek op een zacht pitje komt te staan, blijft één rechercheur Paul hardnekkig volgen.
Een spannend verhaal waarvan de ontknoping elke lezer zal verrassen.


ISBN
9789493323339
Pagina's
96
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Kleine Uil

Romans