Boekhandel Douwes Den Haag

Oud worden is niet voor watjes

Xaviera Hollander

Oud worden is niet voor watjes

Oud worden is niet voor watjes

Oud worden is niet voor watjes

 

Deze verzameling van verschillende verhalen is gewijd aan de meest recente jaren in het leven van Xaviera Hollander. 50 jaar na de publicatie van The Happy Hooker kijkt Xaviera terug op bijzondere momenten in haar tumultueuze bestaan.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,50


Beschrijving Oud worden is niet voor watjes

Deze verzameling van verschillende verhalen is gewijd aan de meest recente jaren in het leven van Xaviera Hollander. 50 jaar na de publicatie van The Happy Hooker kijkt Xaviera terug op bijzondere momenten in haar tumultueuze bestaan. Haar ouders, de mensen die ze heeft gekend, liefgehad of gehaat, een dramatische miskraam, het verlies van haar grote liefde Roberto in Mexico, lesbische relaties, travestieten, worstelaars, domina’s en andere markante personages passeren de revue.

Dit boek gaat ook over haar eigen enigszins aftakelende lichaam, gezondheid, overgewicht, diëten en ouder worden. Adviezen over liefde en seksualiteit ontbreken niet. Opvallend zijn de ervaringen met haar B&B-gasten: verhalen over geheime liefdes onder haar dak, vrolijke en verdrietige gebeurtenissen.

Er is ook een avontuurlijk uitstapje naar de rosse buurt in Amsterdam. En niet te vergeten de interessante verhalen over haar internationale theaterproducties, haar geliefde huisdieren en haar liefde voor de Morris Mini. Aan het eind komen enkele van haar beste internationale vrienden aan het woord. Zo ontstaat uiteindelijk een zelfportret met opvallende trekken, levendig geschetst in een heldere en innemende stijl.
Peter van Zonneveld


ISBN
9789493377189
Pagina's
258
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Xaviera Hollander Books

Literaire non-fictie