Boekhandel Douwes Den Haag

TotZinnenGebracht

Laura Silvano

TotZinnenGebracht

TotZinnenGebracht

TotZinnenGebracht

 

TotZinnenGebracht De titel aan elkaar geschreven, zoals ze het zelf graag ziet, zet meteen de toon van haar poëzie en reflecteert de gevoeligheid waarmee Laura Silvano haar teksten weet neer te pennen.


Leverbaar

€ 24,00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving TotZinnenGebracht

TotZinnenGebracht

De titel aan elkaar geschreven, zoals ze het zelf graag ziet, zet meteen de toon van haar poëzie en reflecteert de gevoeligheid waarmee Laura Silvano haar teksten weet neer te pennen.

Verwacht geen rijmelarij of moeilijke kronkels die je vaak in dit genre tegenkomt. Nee, Laura’s poëzie is bevattelijk, geeft je een warm gevoel en doet je nadenken over het leven. Het dwingt je te pauzeren en breekt jouw dagelijkse stressvolle bezigheden om even innerlijk tot rust te komen.

Onderwerpen als verboden liefde, echtscheiding, dementie, rouw…ze komen allen aan bod in haar schrijfsels. Ondragelijke pijn is voelbaar in haar teksten, maar ook troost en positivisme kan je hieruit halen.

De teksten van Laura Silvano spreken je aan: zachtjes, zalvend, en met heel veel gevoel.


Laura Silvano

Laura Silvano (1983) woont samen met haar vriend en drie zonen in het heuvelachtige, pittoreske Voeren.
Geboren en getogen in het Genkse voelt ze zich ook daar nog thuis. Al heeft de rust van de Voerstreek met zijn kronkelende paadjes en riviertjes te midden van sfeervolle boerderijen, bossen en vergezichten haar teruggebracht tot bij haar kern, bij wie ze altijd al was: de schrijfster die reeds in haar jonge meisjesjaren wist te toveren met haar verrassende pen op papier.


ISBN
9781913980504
Pagina's
148
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij StoryLand

Poëzie