Boekhandel Douwes Den Haag

Het Bourne offer

Brian Freeman & Robert Ludlum

Het Bourne offer

Het Bourne offer

Het Bourne offer

 

In deze zeventiende Jason Bourne-thriller van Robert Ludlum zet Bourne zijn dodelijkste achtervolging ooit in…Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Het Bourne offer

Jason Bourne is terug in deze nieuwe thriller uit de Bourne-reeks van spionagethrillerkoning Robert Ludlum. Geschreven door Brian Freeman.

Bourne heeft met veel moordenaars te maken gehad, maar geen enkele is zo gevaarlijk als de moordenaar die zichzelf Lennon noemt.

Jason Bourne gelooft dat de moordenaar een schimmige nieuwe werkgever heeft, de Piramide. De enige aanwijzing naar de Piramide is de mysterieuze moord op een jonge vrouw, maar de nieuwsberichten over haar dood zijn vreemd verdraaid.
Bourne krijgt maar één kans om Lennon te pakken te krijgen en het web van de Piramide te ontrafelen. Maar de achtervolging komt met grote risico’s…

‘De kleurrijke personages en de sterke verhaallijnen maken deze serie tot een genoegen om te lezen.’
Kirkus Review

‘Spannende actiescènes, de ontrafeling van het Piramide-mysterie, Bournes vechtskills en het voortdurende raadsel van zijn verloren verleden zorgen ervoor dat je de pagina’s blijft omslaan. Freeman is een waardige opvolger van Robert Ludlum.’
Publishers Weekly


ISBN
9789021036656
Pagina's
352
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Thriller