Boekhandel Douwes Den Haag

Stop Phishing

30 tips om je online veiligheid te verhogen

Nico Joos & Katrien van Effelterre

Stop Phishing

Stop Phishing

30 tips om je online veiligheid te verhogen

Stop Phishing

 

Niemand vertrekt met vakantie terwijl de voordeur wagenwijd openstaat. En natuurlijk moet ook die dure fiets op slot bij de supermarkt. Waarom moet je mailbox het dan stellen met een kartonnen deurtje waarvan de sleutels voor het grijpen liggen?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,99


Beschrijving Stop Phishing

Niemand vertrekt met vakantie terwijl de voordeur wagenwijd openstaat. En natuurlijk moet ook die dure fiets op slot bij de supermarkt. Waarom moet je mailbox het dan stellen met een kartonnen deurtje waarvan de sleutels voor het grijpen liggen? Meer dan de helft van de internetgebruikers heeft wachtwoorden die in maximaal vijf seconden te kraken zijn. Dat is maar één voorbeeld van de nonchalance die ons online gedrag typeert, en waartegen de auteurs van Stop phishing je willen wapenen. In gewonemensentaal en met veel humor vertellen ze hoe je phishingmails herkent, welke cookies je computer het liefst lust, wat het nut is van multifactorauthenticatie of hoe je ‘slimme’ deurbel dwaze gevolgen kan hebben.
 
Met 30 praktische tips maak je jouw internetgedrag veiliger en bescherm je je persoonlijke gegevens. Omdat jij geen makkelijk slachtoffer hoeft te zijn.


ISBN
9789022341100
Pagina's
192
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Manteau

Mens en Maatschappij