Boekhandel Douwes Den Haag

Nee heb je

Nee heb je

Charlotte de Monchy

Nee heb je

Nee heb je

Nee heb je

Nee heb je

 

Vrolijk, romantisch, verrassend en meeslepend: Charlotte de Monchy is de ster van de Nederlandse feelgoodroman Bobbie is een beetje overwerkt en wordt door haar baas voor een klus naar Bali gestuurd, het eiland waar haar zus Lauren woont, met wie ze al negen jaar gebrouilleerd is.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 11,00

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Nee heb je

Vrolijk, romantisch, verrassend en meeslepend: Charlotte de Monchy is de ster van de Nederlandse feelgoodroman


Bobbie is een beetje overwerkt en wordt door haar baas voor een klus naar Bali gestuurd, het eiland waar haar zus Lauren woont, met wie ze al negen jaar gebrouilleerd is. Ze hoeft alleen de -uitkoop van een surfschool te regelen, zodat het bedrijf daar een luxe resort kan bouwen. Daarna heeft ze tijd zat om de ruzie met Lauren bij te leggen en zichzelf op te laden op een paradijslijk bountystrand.


Maar de eigenaar van de surfschool, ene Samuel, zegt doodleuk niets voor de verkoop te voelen. En haar zus staat ook niet echt te springen bij het weerzien. Bobbie is er toch van overtuigd dat ze beiden zal kunnen ompraten en boekt om te beginnen een paar surflessen bij Samuel. Maar de relaxte levenshouding, het heerlijke klimaat en de charmes van haar surfleraar missen hun uitwerking niet. Is het misschien zijzelf die het roer radicaal moet omgooien?


ISBN
9789022590737
Pagina's
352
Verschenen
NUR
301
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Literaire roman, novelle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren