Boekhandel Douwes Den Haag

Woorden doen ertoe

Spreken en luisteren met je hart

Marinus van den Berg

Woorden doen ertoe

Woorden doen ertoe

Spreken en luisteren met je hart

Woorden doen ertoe

 

Een actueel geschenkboek met korte teksten van een auteur die harten raakt. In deze turbulente tijd is het belangrijk te beseffen wat de kracht van woorden is. Woorden kunnen bedriegen, bedreigen en misleiden.


Niet leverbaar

€ 17,99

Niet leverbaar


Beschrijving Woorden doen ertoe

Een actueel geschenkboek met korte teksten van een auteur die harten raakt. In deze turbulente tijd is het belangrijk te beseffen wat de kracht van woorden is. Woorden kunnen bedriegen, bedreigen en misleiden. Woorden kunnen mensen wegzetten of een begin vormen van verwijdering. Marinus van den Berg laat zien dat woorden daarentegen ook een positieve kracht kunnen vormen. Woorden kunnen uiting geven aan wat er vanbinnen leeft. Ze kunnen helen, mensen met elkaar verbinden en bijdragen aan een mooiere wereld.

Dit boek is daarmee zowel een bemoediging als een aanmoediging tot bewustwording en verandering; woorden doen ertoe! Woorden die vergeven, verzoenen en verbinden kunnen het begin zijn van vrede en recht.

Marinus van den Berg is geestelijk verzorger, schrijver, wandelaar en kijker. Hij is geboren op het platteland – in Boerhaar, bij Wijhe – en nu een enthousiast stadsmens in Rotterdam.


ISBN
9789033801426
Pagina's
144
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ark Media

Mens en Maatschappij