Boekhandel Douwes Den Haag

Verdwenen

Sara Paretsky

Verdwenen

Verdwenen

Verdwenen

 

Op weg naar huis na een surveillanceklus die de hele nacht duurde, stopt V.I. Warshawski om haar honden uit te laten. Als die er plotseling vandoor gaan en Vic hen probeert bij te houden, leiden ze haar naar een zwaargewonde tiener die zich verstopt tussen de rotsen langs Lake Michigan.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Verdwenen

Op weg naar huis na een surveillanceklus die de hele nacht duurde, stopt V.I. Warshawski om haar honden uit te laten. Als die er plotseling vandoor gaan en Vic hen probeert bij te houden, leiden ze haar naar een zwaargewonde tiener die zich verstopt tussen de rotsen langs Lake Michigan. Het meisje komt heel even bij bewustzijn en fluistert ‘Nagyi?’ V.I. probeert haar gerust te stellen en trommelt hulptroepen op. Niet lang daarna verdwijnt ze uit het ziekenhuis voordat iemand haar identiteit kan ontdekken. Terwijl V.I. haar probeert te vinden, ontdekt de detective een consortium van machthebbers en gangsters uit Chicago die bereid zijn de tiener te vermoorden. En nu is V.I.’s eigen leven ook in gevaar.

Verdwenen wordt verteld tegen de achtergrond van een stad die uit haar pandemische lockdown komt en legt op meesterlijke wijze de duistere geheimen en corruptie in de buurten van Chicago bloot.

‘Ontspan en geniet van een geweldig uitgedacht plot.’ – New York Journal of Books
‘Een duizelingwekkend plot, meedogenloos tempo, een sterk pleidooi voor sociale rechtvaardigheid en geloofwaardige personages. De lezers krijgen waar voor hun geld!’ – Publishers Weekly


ISBN
9789044548099
Pagina's
412
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Geus

Thriller