Boekhandel Douwes Den Haag

De darm-breinconnectie

Gregor Hasler

De darm-breinconnectie

De darm-breinconnectie

De darm-breinconnectie

 

Het darmmicrobioom is van grote invloed op onze lichamelijke en psychische gezondheid. Als het gezond is, goed gevoed wordt en een uitgebalanceerde verbinding onderhoudt met het brein, staat het aan de basis van een goede gezondheid en een tevreden leven.


Nog te verschijnen

€ 21,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De darm-breinconnectie

Het darmmicrobioom is van grote invloed op onze lichamelijke en psychische gezondheid. Als het gezond is, goed gevoed wordt en een uitgebalanceerde verbinding onderhoudt met het brein, staat het aan de basis van een goede gezondheid en een tevreden leven.Een verstoorde darm-breinconnectie kan leiden tot buikklachten, darmontstekingen, eetstoornissen, overgewicht en diabetes, maar is ook van invloed op neurologische en psychische stoornissen als multiple sclerose, parkinson, autisme, schizofrenie en depressie. Diagnostiek en behandeling kunnen spectaculair profiteren van nieuwe inzichten in de darm-breinconnectie.We hebben onze gezondheid veel meer in eigen hand dan we ooit hadden kunnen denken, en het darmmicrobioom en de darm-breinconnectie spelen daarbij een grote rol. Dit boek behandelt de nieuwste inzichten en geeft praktische tips op basis van recent medisch en voedingsonderzoek en ervaringen met psychotherapie.
‘Een boeiend boek, dat een interessante inkijk geeft in de talrijke facetten van de darmen en hun verband met lichaam, geest en brein. – Christine Amrhein, Psychologie Heute


ISBN
9789057125591
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij

Gezondheid en geneeskunde