Boekhandel Douwes Den Haag

De dieetmythe

Tim Spector

De dieetmythe

De dieetmythe

De dieetmythe

 

‘De dieetmythe is fascinerend, en nu ben ik geobsedeerd door microben!’ – Nigella Lawson ‘Een intrigerende en originele kijk op de impact van voedsel op ons lichaam, onderbouwd door baanbrekend onderzoek.’ – Michael Mosley • Waarom werken de meeste diëten niet?


Nog te verschijnen

€ 21,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De dieetmythe

‘De dieetmythe is fascinerend, en nu ben ik geobsedeerd door microben!’ – Nigella Lawson‘Een intrigerende en originele kijk op de impact van voedsel op ons lichaam, onderbouwd door baanbrekend onderzoek.’ – Michael Mosley• Waarom werken de meeste diëten niet?

• Waarom komt de ene persoon aan na het eten van een bepaalde maaltijd, en de andere niet?

• Waarom worden we steeds dikker, ondanks alle voedingsadviezen?


De antwoorden zijn veel verrassender – en fascinerender – dan je zou denken. De sleutel tot een goede gezondheid en gewichtsverlies ligt niet in de nieuwste dieetrage, en zelfs niet in de eenvoudige mantra ‘eet minder, beweeg meer’, maar in de microben in ons lichaam. Alleen door te begrijpen wat ons eigen persoonlijke microbioom nodig heeft, kunnen we de verwarring over moderne voeding wegnemen en onze darmen en lichaam gezond krijgen – en houden.

Op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten ontrafelt Tim Spector veelvoorkomende misvattingen over vet, calorieën, vitaminen en voedingsstoffen. Gaandeweg leert hij ons bovendien de zin en onzin op voedingsetiketten te herkennen.


ISBN
9789057125638
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij

Gezondheid en geneeskunde