Boekhandel Douwes Den Haag

Stralingsgevoeligen

Jérôme Bellayer

Stralingsgevoeligen

Stralingsgevoeligen

Stralingsgevoeligen

 

Minder en minder mensen verdragen de nabijheid van een toestel dat elektromagnetische golven uitzendt. Talrijke omwonenden van gsm-zendmasten sommen een lange lijst van symptomen op aan al wie het horen wil, zoals duizeligheid, slapeloosheid tot reacties van de huid.


Nog te verschijnen

€ 10,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Stralingsgevoeligen

Minder en minder mensen verdragen de nabijheid van een toestel dat elektromagnetische golven uitzendt. Talrijke omwonenden van gsm-zendmasten sommen een lange lijst van symptomen op aan al wie het horen wil, zoals duizeligheid, slapeloosheid tot reacties van de huid. Sommigen kunnen zelfs geen mobiele telefoon meer aanraken of gebruiken zonder een hevig branderig gevoel in de vingers te ervaren of vreselijke hoofdpijn. Anderen lijden onder de aanwezigheid van een zogenaamde slimme meter van het elektriciteitsnet. Stralingsgevoeligheid is een mysterieuze kwaal die zich wereldwijd verspreidt en de zwaarst getroffenen zelfs dwingt om zich af te zonderen in afgelegen gebieden. Merkwaardig genoeg vertonen de wetenschappelijke en medische wereld geen bijzondere ongerustheid over deze ‘epidemie’. Meer nog, hun beweringen botsen volledig met die van de slachtoffers. Hun symptomen zouden een psychosomatische reactie zijn op de slechte reputatie van elektromagnetische straling.
Moeten we voor de golven vluchten of de informatie over de golven ontvluchten? Tracht men iets ernstigers te verbergen? Dit boekje geeft een overzicht van het onderzoek over dit fenomeen en laat toe een duidelijkere mening te vormen en bij te dragen tot het debat.

Vertaald en becommentarieerd door Marleen Finoulst en Tim Trachet.


ISBN
9789057189081
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ASP - Academic and Scientific Publishers

Mens en Maatschappij
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren