Boekhandel Douwes Den Haag

De schildklier

Over de impact van een klein orgaan - 20 gram van levensbelang

Bruno Lapauw

De schildklier

De schildklier

Over de impact van een klein orgaan - 20 gram van levensbelang

De schildklier

 

Altijd moe? Of net een opgejaagd gevoel en een hoge hartslag? Er maar niet ins lagen om te vermageren? Of gewicht verliezen zonder dat je weet waarom? Rillen van de kou? Zweten? Het kunnen allemaal symptomen zijn van een verstoorde werking van de schildklier.Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De schildklier

Altijd moe? Of net een opgejaagd gevoel en een hoge hartslag? Er maar niet ins lagen om te vermageren? Of gewicht verliezen zonder dat je weet waarom? Rillen van de kou? Zweten? Het kunnen allemaal symptomen zijn van een verstoorde werking van de schildklier. Ongeveer één op tien mensen krijgt ooit problemen met de schildklier.
De schildklier regelt de energiehuishouding van ons lichaam. Maar ze doet nog veel meer. Het is een klein orgaan met een enorm grote impact. De hormonen die de schildklier produceert, zijn onmisbaar voor tal van andere organen en lichaamsfuncties. 20 gram (ofzelfs nog minder) van levensbelang!
In dit boek zoomt Prof. Dr. Bruno Lapauw in op de werking van dit unieke orgaan. Hij gaat dieper in op schildklieraandoeningen, symptomen en behandelingen. En hij gaat de vooroordelen te lijf die Dokter Google verspreidt.


ISBN
9789072201294
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Gezondheid en geneeskunde