Boekhandel Douwes Den Haag

De Bier en Spijs Encyclopedie

Bier en Kaas

Arvid C. Bergström & Annelies van den Ende

Bier en Kaas

De Bier en Spijs Encyclopedie

Bier en Kaas

De Bier en Spijs Encyclopedie: Bier en Kaas

 

Bier en Kaas Kaas en bier zijn een hemelse combinatie! Dit boek gaat over kaas en bier, welk bier past er bij een Stilton of Camembert en welke kaas past bij een Saison of een Herfstbock? Kaas is rijk aan smaak; zoet, zout, umami en zuur.


Niet leverbaar

€ 14,25

Niet leverbaar


Beschrijving De Bier en Spijs Encyclopedie: Bier en Kaas

Bier en Kaas

Kaas en bier zijn een hemelse combinatie!

Dit boek gaat over kaas en bier, welk bier past er bij een Stilton of Camembert en welke kaas past bij een Saison of een Herfstbock?

Kaas is rijk aan smaak; zoet, zout, umami en zuur. Kaas is vettig. Dit past erg goed bij de smaak en het mondgevoel van bier. Bier is vaak bitter en zoutige van de kaas past daar zeer goed bij! De smaken in bier zijn eindeloos: bij elke kaas past bier!

Internationaal Biersommelier Arvid Bergström weet veel van het combineren van eten met bier. Annelies van den Ende is al jaren kaasspecialist. Ze was de “Beste Buitenlandse Kaasspecialist van Nederland”. Samen hebben ze al vele masterclasses geven en zo is dit boek ontstaan.

Wanneer ga jij kaas met bier proeven?

PROOST EN EET SMAKELIJK!


THEMA’s voor uitgebreide kaasplanken met bijpassende bieren.
Binnen elk thema, zoals het vrijgezellenfeest, kerstdiner, verloving, verjaardagen en de break-up, wordt er verteld. De combinaties zijn meer dan één op één combinaties. Vaak zijn het meerdere kazen en bieren, zo zijn er extra veel combinaties!


ISBN
9789082384444
Pagina's
128
Verschenen
Serie
De Bier en Spijs Encyclopedie
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Koken met Krullen

Culinair