Boekhandel Douwes Den Haag

Zo werkt publieke gezondheidszorg

Kees Wessels & Gertrude van Driesten

Zo werkt publieke gezondheidszorg

Zo werkt publieke gezondheidszorg

Zo werkt publieke gezondheidszorg

 

Publieke gezondheidszorg raakt iedereen De impact van publieke gezondheidszorg is groot en heeft betrekking op elke Nederlander. Toch is de kans groot dat mensen stilvallen als je ze vraagt wat publieke gezondheidszorg is.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Zo werkt publieke gezondheidszorg

Publieke gezondheidszorg raakt iedereen
De impact van publieke gezondheidszorg is groot en heeft betrekking op elke Nederlander. Toch is de kans groot dat mensen stilvallen als je ze vraagt wat publieke gezondheidszorg is.

Wat zijn de kerntaken van publieke gezondheidszorg? Wie zijn de duizenden mensen die zich inzetten om Nederlanders zo gezond mogelijk te houden? Wie bepaalt waar ze hun aandacht aan besteden? Welke wetten maken dit mogelijk? Wat verstaan we eigenlijk onder preventie? Hoeveel geld gaat er om in publieke gezondheidszorg en hoe lopen de geldstromen? Dit boek geeft antwoord op al deze vragen, met fraaie visualisaties en heldere teksten.

Zó werkt publieke gezondheidszorg is een boek voor iedereen die met publieke gezondheidszorg te maken heeft: van gemeenteambtenaren en bestuurders, tot beleidsadviseurs, artsen, belangenbehartigers en alle andere mensen die willen weten hoe dit belangrijke werkveld in elkaar steekt.


ISBN
9789082686586
Pagina's
180
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Argumentenfabriek

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren