Boekhandel Douwes Den Haag

Brieven aan mijn dochter

korte verhalen over bewust moederschap

Marieke van Meijeren

Brieven aan mijn dochter

Brieven aan mijn dochter

korte verhalen over bewust moederschap

Brieven aan mijn dochter

 

'Brieven aan mijn Dochter' is een roman met verhalen over bewust moederschap in de wereld van nu. Het zijn moderne parabelen die niet pretenderen één waarheid te vertellen. Elk verhaal biedt een schat aan wijsheden in opvoeden, je intuïtie te vertrouwen, de natuur als leermeester zien en verweven in het dagelijkse samenzijn met je kind(eren) en de vele gevoelens die erbij komen kijken als moeder en kind samen opgroeien.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 23,95


Beschrijving Brieven aan mijn dochter

'Brieven aan mijn Dochter' is een roman met verhalen over bewust moederschap in de wereld van nu. Het zijn moderne parabelen die niet pretenderen één waarheid te vertellen. Elk verhaal biedt een schat aan wijsheden in opvoeden, je intuïtie te vertrouwen, de natuur als leermeester zien en verweven in het dagelijkse samenzijn met je kind(eren) en de vele gevoelens die erbij komen kijken als moeder en kind samen opgroeien. Marieke van Meijeren heeft met haar poëtische pen de natuur een personage gegeven die tot leven komt en die door de bladzijden mee gidst in het opvoeden. De inspiratie voor deze roman vond Marieke in haar eigen weg met haar verhoogd bewustzijn en het intuïtief opvoeden van haar dochter. De natuur speelt een grote rol in haar leven die haar voeding geeft en de weg wijst. De verhalen bieden bij uitstek zusterlijke steun, liefdevolle aanmoediging, herkenning en concrete handvatten. Ook om stil te staan bij het leven en jezelf steeds weer te vinden.


"Het zien van mijn dochter, duiding faciliteren van haar binnenwereld naar buiten toe en haar behoeftes vervullen is slechts mijn taak. Haar ziel en levensinvulling als mens zijn geheel de hare." In nederigheid schrijf ik dan ook. ~ Marieke van Meijeren


ISBN
9789083180731
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Lindonk & de Bres Special Projects

Literaire fictie