Boekhandel Douwes Den Haag

Zijn meesterwerk

Erik van Westreenen & Rolf Robbe

Zijn meesterwerk

Zijn meesterwerk

Zijn meesterwerk

 

Dit boek is geschreven voor de wandelaar en de marathonloper, voor de e-biker en de mountainbiker. Voor wie elke week op het tennis- of voetbalveld staat of zich in het zweet werkt in de sportschool.


Leverbaar

€ 19,95

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving Zijn meesterwerk

Dit boek is geschreven voor de wandelaar en de marathonloper, voor de e-biker en de mountainbiker. Voor wie elke week op het tennis- of voetbalveld staat of zich in het zweet werkt in de sportschool. Voor jou omdat je weet hoe mooi, maar kwetsbaar je lichaam is en omdat je weet dat TIA's en virussen op de loer liggen. Voor iedere christen die tussen chemo en bestraling, tussen fillers en botox een weg zoekt naar een verantwoord leven. Voor jou, omdat je gewoon reuze nieuwsgierig bent naar hoe je lichaam in elkaar zit en wat erover in de Bijbel staat.

Je lichaam is een ingenieus ontworpen meesterwerk waarin alle onderdelen soepel samenwerken. Je kunt er daarom maar beter zorgvuldig mee omgaan. Soms is een klein tikje al genoeg om je helemaal uit balans te brengen of onherstelbare schade te veroorzaken.

Dit boek laat je zien hoe prachtig en tegelijk kwetsbaar je lichaam is. De dokter legt uit hoe je lichaam werkt, je brein, je bloedsomloop en ademhaling en wat er gebeurt als er iets misgaat. De Bijbellezer zoekt in de Bijbel naar wat je daar kan leren over je lijf en leden. In de 5e dimensie vind je verrassende verbeeldingen vanuit onverwachte hoek: van een schilder of schrijver, een film of een lied.

Verdeeld over de hoofdstukken staan wetenswaardigheden, testjes en doordenkvragen.


ISBN
9789083236971
Pagina's
250
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scholten Uitgeverij B.V.

Gezondheid en geneeskunde