Boekhandel Douwes Den Haag

Dit is mijn villa (set van 10)

Thomas Heerma van Voss

Dit is mijn villa (set van 10)

Dit is mijn villa (set van 10)

Dit is mijn villa (set van 10)

 

Sfax, Tunesië. Een jonge vrouw uit Nederland bezoekt met haar kind, een blond en dwars jochie van zeven, de vader van dat kind die naar zijn thuisland is geremigreerd. De ik-figuur, een Nederlandse jongeman die door zijn lief abrupt in de steek is gelaten terwijl ze hun eerste huis aan het inrichten waren, vergezelt de vrouw en haar kind op hun reis.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,90


Beschrijving Dit is mijn villa (set van 10)

Sfax, Tunesië. Een jonge vrouw uit Nederland bezoekt met haar kind, een blond en dwars jochie van zeven, de vader van dat kind die naar zijn thuisland is geremigreerd. De ik-figuur, een Nederlandse jongeman die door zijn lief abrupt in de steek is gelaten terwijl ze hun eerste huis aan het inrichten waren, vergezelt de vrouw en haar kind op hun reis. De vader van het kind, tijdens zijn worsteling voor een goed verblijf in Nederland achtervolgd door pech, doet er alles aan om zijn thuishaven gunstig te belichten. Wat schrijnt.
Er broeit onderhuids van alles in dit verhaal van Thomas Heerma van Voss, maar zijn ik-figuur is er met zijn aandacht maar half bij. Dat geeft het verhaal een heel bijzondere, dromerige sfeer.


ISBN
9789085167921
Pagina's
640
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
B for Books B.V.

Literaire fictie