Boekhandel Douwes Den Haag

Tranen om Troje

Veerle Bervoets & Katelijne Bervoets & Geertrui Bervoets

Tranen om Troje

Tranen om Troje

Tranen om Troje

 

Eilishia en Ardon groeien op aan het hof van hun vader Priamus, koning van Troje. Wanneer blijkt dat de kinderen voorspellende gaven hebben, krijgt hun leven een nieuwe wending. Ardon wordt opgeleid als ziener en Eilishia als hogepriesteres.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 21,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Tranen om Troje

Eilishia en Ardon groeien op aan het hof van hun vader Priamus, koning van Troje. Wanneer blijkt dat de kinderen voorspellende gaven hebben, krijgt hun leven een nieuwe wending. Ardon wordt opgeleid als ziener en Eilishia als hogepriesteres. Haar eigenzinnige karakter zorgt ervoor dat ze naar Rhodos wordt gestuurd om haar opleiding te vervolmaken. Daar valt ze in de klauwen van de wreedaardige Erdan. Wanneer Ardon een vermoeden krijgt van wat zijn zus moet doorstaan, besluit hij haar in zijn eentje te bevrijden.

Dagenlang dobbert hij rond op zee maar de Goden laten hem niet in de steek. Hij zegeviert en brengt zijn zus veilig naar Troje. Bij de terugkeer wacht een verrassing: aan de zijde van hun halfbroer Paris straalt de betoverend mooie Helena. Niet veel later meert een enorme vloot Griekse schepen aan op de Trojaanse stranden.

Met Tranen om Troje herontdekt u het tragische verhaal van de legendarische stad Troje. De auteurs ontrafelen op heel eigen wijze de complexe redenen waarom deze machtige stad tot de grond
afgebrand kon worden.

De zussen Geertrui, Veerle en Katelijne Bervoets schrijven samen historische romans. Eerder
kwamen van hen al Maison Close (2010), Sluiers over Bourgondiƫ (2012) en Vergiftigd Geschenk (2015) uit bij Houtekiet.


ISBN
9789089246950
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Houtekiet

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren