Boekhandel Douwes Den Haag

Vaselientje

Dagboek van een baby

Jan Sluijters & Eli Asser

Vaselientje

Vaselientje

Dagboek van een baby

Vaselientje

 

Vaselientje, het boek dat leest met een glimlach.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving Vaselientje

Vaselientje, dagboek van een baby, was in de jaren 50 een wekelijkse rubriek in Vrij Nederland, waarin de bekende schrijver Eli Asser (1922-2019) zijn baby Vaselientje liet vertellen over alles wat zij zoal beleefde en wat zij van de wereld en haar bewoners vond. De artikelen werden gebundeld tot een succesvol boekje. Het is met name geschreven voor alle jonge ouders en alle mensen, die eens jonge ouders zijn geweest en intussen wellicht al grootouders zijn geworden, doch het lezers publiek werd veel breder. Want iedereen is tenslotte ooit een baby geweest, nietwaar?
Bovendien is dit boekje niet alleen het lezen maar minstens net zoveel het bekijken waard, aangezien het rijkelijk is voorzien van unieke illustraties van Jan Sluijters.
In de loop van de tijd zijn er meerdere drukken van Vaselientje, dagboek van een baby verschenen, maar het boek was helaas nergens meer te koop. Daarom heeft Vaselientje zelf op veler verzoek besloten het boek in een nieuw jasje te steken en opnieuw uit te geven.


ISBN
9789090370187
Pagina's
144
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
ABC Distributie

Literatuur