Boekhandel Douwes Den Haag

Je levensstijl als medicijn

Zo word en blijf je gezond

Reginald Deschepper

Je levensstijl als medicijn

Je levensstijl als medicijn

Zo word en blijf je gezond

Je levensstijl als medicijn

 

Steeds meer mensen zijn chronisch ziek. Volgens The Lancet is 72% van de sterfgevallen het gevolg van chronische aandoeningen, ook al toont onderzoek aan dat een verandering in levensstijl veel chronische ziekten kan voorkomen en zelfs genezen.Dit basisboek zet de zeven pijlers van Lifestyle Medicine op een rij: minder stress, meer bewegen, een gezonde voeding, sociale steun, voldoende slaap, een positieve mindset en een gezonde omgeving.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Je levensstijl als medicijn

Steeds meer mensen zijn chronisch ziek. Volgens The Lancet is 72% van de sterfgevallen het gevolg van chronische aandoeningen, ook al toont onderzoek aan dat een verandering in levensstijl veel chronische ziekten kan voorkomen en zelfs genezen.

Dit basisboek zet de zeven pijlers van Lifestyle Medicine op een rij: minder stress, meer bewegen, een gezonde voeding, sociale steun, voldoende slaap, een positieve mindset en een gezonde omgeving. Je krijgt bovendien praktische tips en adviezen om elk van de zeven pijlers te versterken.
Zo kun je het risico op chronische ziekten als diabetes, stressgerelateerde aandoeningen, hart- en vaatziekten, MS en huidziekten drastisch verlagen.


ISBN
9789401463188
Pagina's
240
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren