Boekhandel Douwes Den Haag

Het Cyclus Kompas

Laat je leiden door je natuurlijke hormonen en haal het beste uit je menstruatiecyclus

Morgane Leten

Het Cyclus Kompas

Het Cyclus Kompas

Laat je leiden door je natuurlijke hormonen en haal het beste uit je menstruatiecyclus

Het Cyclus Kompas

 

Als we denken aan de menstruatiecyclus, denken de meesten alleen aan de dagen dat een vrouw aan het bloeden is. Vaak wordt het gezien als iets negatiefs en vies. Zonde, want de vrouwelijke cyclus is zoveel meer dan dat!


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het Cyclus Kompas

Als we denken aan de menstruatiecyclus, denken de meesten alleen aan de dagen dat een vrouw aan het bloeden is. Vaak wordt het gezien als iets negatiefs en vies. Zonde, want de vrouwelijke cyclus is zoveel meer dan dat! Niet alleen kan leven op het ritme van jouw hormonale kompas je helpen om minder last te hebben van allerlei kwaaltjes, ook kun je je energie, prestaties en mindset ermee optimaliseren.

Met dit boek brengt nutrition & fertility expert Morgane Leten een positief pleidooi over de verborgen krachten van je natuurlijke hormonen. Ze vertelt je alles wat je nog niet wist over je eigen lichaam aan de hand van drie pijlers: body, mood en food. Ze neemt alle feiten en fabels onder de loep en wapent je met heel wat belangrijke inzichten over vrouwelijke gezondheid.

Daarbovenop bevat Het Cyclus Kompas bijdragen van verschillende experts, zoals gynaecoloog Geert Luyckx en Joke Bulthé, vroedvrouwen Uwe Porters en Rebecca Verhofstede, hormonenexpert Bénédicte De Jaeger, huisarts Annaïk van Branteghem en vele anderen. Een grensverleggend boek dat je kijk op hormonen voorgoed zal veranderen!


ISBN
9789401489027
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Gezondheid en geneeskunde