Boekhandel Douwes Den Haag

De erfgenamen

A.C. Porter

De erfgenamen

De erfgenamen

De erfgenamen

 

De thriller De erfgenamen van A.C. Porter verbindt de presidentsverkiezing van John F. Kennedy met het best bewaarde geheim van Adolf Hitler. Voor de lezers van James Patterson en David Baldacci.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving De erfgenamen

Het verhaal van de adembenemende historische thriller De erfgenamen van A.C. Porter begint in 1945. Vier Joodse wezen verblijven al sinds het begin van de oorlog op een wel heel gewaagd onderduikadres: vlak bij het stadje Berchtesgaden aan de voet van de Obersalzberg, waar bijna de gehele nazitop – inclusief Adolf Hitler zelf – een zomerverblijf bezit.1959. De jonge Ezra Walsh ontpopt zich in recordtijd tot een van de belangrijkste adviseurs van John F. Kennedy, de veelbelovende presidentskandidaat. Maar wanneer haar broer Elias op brute wijze wordt vermoord, wordt ze gedwongen een diepgeworteld geheim uit haar verleden onder ogen te zien.
Er ontvouwt zich een internationaal kat-en-muisspel, waarin uitgerekend Ezra het grootste gevaar vormt voor de politieke carrière van JFK. Ondertussen valt het ene na het andere slachtoffer, en moet ook zij voor haar leven vrezen...In De erfgenamen neemt A.C. Porter de lezer op meeslepende wijze mee van het middelpunt van de Amerikaanse politiek naar het hart van nazi- Duitsland. Voor de lezers van James Patterson en David Baldacci.


ISBN
9789401622202
Pagina's
384
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.

Thriller