Boekhandel Douwes Den Haag

Stad in stukkies

De verbouwing van Delft in 275 columns en foto’s

Jos Lammers

Stad in stukkies

Stad in stukkies

De verbouwing van Delft in 275 columns en foto’s

Stad in stukkies

 

'Ik kijk graag naar mensen en hun, niet altijd even begrijpelijke, bezigheden. In dat opzicht kwam ik volop aan mijn trekken met het aanleggen van een treintunnel dwars door de stad Delft en het bouwen van een splinternieuw station en stadhuis recht voor mijn deur.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 32,50


Beschrijving Stad in stukkies

'Ik kijk graag naar mensen en hun, niet altijd even begrijpelijke, bezigheden. In dat opzicht kwam ik volop aan mijn trekken met het aanleggen van een treintunnel dwars door de stad Delft en het bouwen van een splinternieuw station en stadhuis recht voor mijn deur. Dus greep ik al bij het eerste bord om het grote graven voor te bereiden een blocnote en mijn mobieltje. Dat ben ik blijven doen, al snel met een iets beter fototoestel en alles netjes uitgetikt voor publicatie op de website van het spoorzoneproject.'
Het resultaat van zeven jaar lang 'kijken, klikken en tikken' van Jos Lammers is deze bundel Stad in stukkies. Zijn voetnoten bij een stad die zichzelf overhoop haalde.


ISBN
9789402170023
Pagina's
587
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Geschiedenis