Boekhandel Douwes Den Haag

Ben je gek geworden?

Margriet Katoen

Ben je gek geworden?

Ben je gek geworden?

Ben je gek geworden?

 

Lotte leeft met een trauma en vraagt zich af hoe ze moet leren omgaan met de verschillende persoonlijkheden in haar karakter. Olaf krijgt een positief gevoel van het contact met een drugsdealer, maar heeft moeite om te begrijpen wat er in zijn hoofd gebeurt.Leverbaar

€ 19,99

Levertijd: 5 tot 8 werkdagen ( pod )


Beschrijving Ben je gek geworden?

Lotte leeft met een trauma en vraagt zich af hoe ze moet leren omgaan met de verschillende persoonlijkheden in haar karakter. Olaf krijgt een positief gevoel van het contact met een drugsdealer, maar heeft moeite om te begrijpen wat er in zijn hoofd gebeurt. Daarentegen lijkt Pauw een onbekommerd bestaan te hebben met haar vrienden, maar zelfs een zorgeloos leven gaat niet altijd over rozen.

In Ben je gek geworden? kruip je in de huid van twee cliënten en een verpleegkundige die traumatische en psychotische momenten beleven, maar ook gezellige avonden en intensieve vriendschappen. Deze personen maken je deelgenoot van hun ervaringen in een psychiatrisch ziekenhuis in de jaren negentig, waarin de benadering van de patiënten langzaamaan verandert.


ISBN
9789403625416
Pagina's
277
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Literatuur