Boekhandel Douwes Den Haag

Lichtbundel

Troostgedichten vanuit licht & liefde

Nora Strijbis

Lichtbundel

Lichtbundel

Troostgedichten vanuit licht & liefde

Lichtbundel

 

Ik ben ervan overtuiging dat ieder mens in essentie goed is. Een verlichte ziel. Een energetisch wezen bestaand uit licht & liefde, verbonden met álles en iedereen. Een eeuwige verbondenheid vanuit dé goddelijke bron waarin, waaruit, waardoor álles is ontstaan.Nog te verschijnen

€ 23,25

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Lichtbundel

Ik ben ervan overtuiging dat ieder mens in essentie goed is. Een verlichte ziel. Een energetisch wezen bestaand uit licht & liefde, verbonden met álles en iedereen.

Een eeuwige verbondenheid vanuit dé goddelijke bron waarin, waaruit, waardoor álles is ontstaan. Alles vormt één geheel!
Ik geloof dat de ziel er vele levens, lichamen en persoonlijkheden voor nodig heeft om te leren, uit te proberen en te groeien naar een steeds grotere staat van verlichting. Alles in een aards bestaan is een aaneenschakeling van een bewustzijnscycli van licht, liefde en jou essentie. Totdat je ziel dát ultieme moment bereikt heeft dat het volledig mag worden geïntegreerd in de godsbron.
Tot die tijd gaat het precies zoals het is bedoeld!

Als mens ervaar je dit soms niet zo, is het leven op bepaalde momenten loodzwaar en het levenspad onbegaanbaar moeilijk. Je mag je getroost voelen en ervan uitgaan dat je hulp mag ontvangen door gidsen, engelen en begeleiders.

Ik hoop je eraan te herinneren wát je in werkelijkheid bent en dat er altijd ‘iemand’ om je heen is die je helpt en ondersteunt. Ook al voel je, je soms boos, radeloos, terneergeslagen en ongelofelijk alleen. Lees en herinner...


ISBN
9789403651095
Pagina's
50
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Spiritualiteit