Boekhandel Douwes Den Haag

De vrouw met de rode jas

J.M. Galesloot

De vrouw met de rode jas

De vrouw met de rode jas

De vrouw met de rode jas

 

Een uit het leven gegrepen verhaal over een streng katholiek opgevoede, eenzame weduwnaar, die door een toevallige voorbijgangster herinneringen uit het verleden ophaalt, waardoor hij gedwongen wordt het gevecht met zijn onverwerkte verdriet aan te gaan.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,51

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De vrouw met de rode jas

Een eenzame, oude weduwnaar is op latere leeftijd met zijn vrouw van het platteland naar een kleine etage aan het Singel in Amsterdam verhuisd. Hij is slecht ter been en kan daardoor niet meer naar buiten. Hij heeft in zijn leven een aantal ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt, die hij, door zijn strenge opvoeding en van nature gesloten karakter, maar moeilijk heeft kunnen verwerken. Hij kijkt graag en veel uit het raam en op een dag ziet hij daar een vrouw met een rode jas lopen. Deze vrouw maakt, zonder dat ze het weet, een heleboel los bij deze man, waardoor hij er stukje bij beetje in slaagt de strijd aan te binden met zijn onverwerkte verdriet.
Als uiteindelijk alle puzzelstukjes voor hem weer op hun plaats lijken te vallen, neemt hij een beslissing die verstrekkende gevolgen heeft.


ISBN
9789461933478
Pagina's
277
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller B.V.

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren