Boekhandel Douwes Den Haag

Legale pep

Legale pep

Willem Koert

Legale pep

Legale pep

Legale pep

Legale pep

 

In Legale PEP vind je honderd manieren om met behulp van voedingssupplementen een betere versie van jezelf te maken. Slimmer, mooier, relaxter, fitter, sterker, slanker, doortastender of gewoon gezonder.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 16,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Legale pep

In Legale PEP vind je honderd manieren om met behulp van voedingssupplementen een betere versie van jezelf te maken. Slimmer, mooier, relaxter, fitter, sterker, slanker, doortastender of gewoon gezonder. Dat is wat dit boek je biedt.

Bijna alle supplementen in Legale PEP zijn in elke winkelstraat te koop. Geen letter dus over exotische extracten waar je nauwelijks de hand op kunt leggen, en al helemaal niet over riskante verboden middelen.
In tegenstelling tot andere boeken behandelt Legale PEP alleen stofjes waarvan de heilzame werking in wetenschappelijk onderzoek op menselijke proefpersonen is aangetoond. Dit boek vertelt je ook precies wat je moet nemen en hoeveel – en ook wanneer je beter niet kunt experimenteren met supplementen.

Willem Koert is wetenschapsjournalist en Nederlands grootste expert op het gebied van zowel verboden als legale prestatie-verbeterende stoffen. Hij schrijft dagelijks op de websites ergogenics.org en ergo-log.com over stoffen en methoden die mensen op een hoger niveau laten functioneren.


ISBN
9789463191562
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scriptum Books

Gezondheid en geneeskunde