Boekhandel Douwes Den Haag

Dom geluk, vette pech

Ervaringen bij endeldarmkanker

Harrie Keusters & Ism Met Prof. Geerard Beets & Djenné Fila

Dom geluk, vette pech

Dom geluk, vette pech

Ervaringen bij endeldarmkanker

Dom geluk, vette pech

 

In 2013 krijgt Harrie Keusters de diagnose endeldarmkanker. Over zijn ervaringen schrijft hij het boek Nooduitgang, maar Keusters komt er gaandeweg achter dat zijn successtory maar een klein gedeelte van het verhaal vertelt van deze vorm van kanker.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 18,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Dom geluk, vette pech

In 2013 krijgt Harrie Keusters de diagnose endeldarmkanker. Over zijn ervaringen schrijft hij het boek Nooduitgang, maar Keusters komt er gaandeweg achter dat zijn successtory maar een klein gedeelte van het verhaal vertelt van deze vorm van kanker. Of zoals een arts tegen hem zegt: ‘Zoveel geluk als u hebben maar weinigen.’ In Dom geluk, vette pech reizen we daarom met Keusters mee op zijn vervolgtocht door ‘endeldarmland’, op zoek naar lotgenoten en hun keuzes. Onderweg haakt professor Geerard Beets aan als reisgids.

Harrie Keusters is verhalenverteller. Hij schrijft indringend en toch luchtig over duivelse dilemma’s. Terwijl je blijft lezen om te weten hoe het met iedereen afloopt, komen ongemerkt alle thema’s van endeldarmkanker voorbij. Het boek is meer dan een serie ervaringsverhalen, het is zowel onderhoudend als informatief. Voor zorgprofessionals, patiënten en de mensen om hen heen. Djenné Fila liet zich voor de illustraties inspireren door de vaak aangrijpende maar op zijn tijd ook humoristische verhalen.


ISBN
9789463191890
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scriptum

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren