Boekhandel Douwes Den Haag

De wereld van de puppy

Alexandra Horowitz

De wereld van de puppy

De wereld van de puppy

De wereld van de puppy

 

Hoe beleeft een pup de wereld? Bestsellerauteur en hondenexpert Alexandra Horowitz ontsluiert de fascinerende manier waarop pups de verschillende fasen in hun leven ervaren. Soms zijn ze net als wij.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving De wereld van de puppy

Hoe ziet de wereld eruit door de ogen van een pup? Wat gebeurt er nu eigenlijk vanbinnen vanaf het moment dat een pup wordt geboren? Op haar eigen onderzoekende, humorvolle manier doet Alexandra Horowitz in dit boek met grote kennis van zaken verslag van de sociale en cognitieve mijlpalen in het leven van de pup. Het zijn momenten die we vaak missen, omdat we tijdens die eerste maanden zo in beslag worden genomen door alle zindelijkheids- en gedragstrainingen.

Horowitz beschrijft de wereld voor het eerst vanuit het puppyperspectief: hoe beginnen honden hun omgeving te zien en te ruiken? Hoe geven ze er betekenis aan en hoe worden ze een individuele persoonlijkheid? Ze is erbij wanneer de ogen van de pups opengaan, wanneer ze elkaar beginnen te herkennen en kennismaken met mensen, andere dieren en voorwerpen om zich heen. Ze observeert hun spelletjes en puberstreken en onderzoekt paralellen en verschillen tussen honden en mensen.

De wereld van de puppy is een onmisbaar boek voor iedereen die zijn hond beter wil begrijpen in de wonderbaarlijke, vaak lastige, maar uiteindelijk ook heerlijke puppyleeftijd.


ISBN
9789463822718
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Balans

Mens en Maatschappij