Boekhandel Douwes Den Haag

Onterf de fiscus

Alles over fiscaalvriendelijk erven en schenken

Michel Maus

Onterf de fiscus

Onterf de fiscus

Alles over fiscaalvriendelijk erven en schenken

Onterf de fiscus

 

Het geld dat je kinderen later zullen erven, wordt in België bij die erfenis zeer zwaar belast. Dat zijn de 'successierechten'. De fiscus gaat na je dood met een flink stuk lopen van het spaargeld waar jij zo hard voor gewerkt hebt en waar je tijdens je leven ook al belastingen op hebt betaald.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Onterf de fiscus

Het geld dat je kinderen later zullen erven, wordt in België bij die erfenis zeer zwaar belast. Dat zijn de 'successierechten'. De fiscus gaat na je dood met een flink stuk lopen van het spaargeld waar jij zo hard voor gewerkt hebt en waar je tijdens je leven ook al belastingen op hebt betaald. Wees dus slim, denk aan je erfgenamen en kies voor formules die maken dat zij veel minder belastingen zullen moeten betalen dan als je niets doet.
Professor Michel Maus, dé fiscaal expert van dit land, legt uit hoe dat kan, eenvoudig, stap voor stap. Zo zijn er heel wat opties om nog voor je overlijden een deel van je vermogen te schenken. Zo kan je ook via je huwelijkscontract, via een levensverzekering, via een testament en andere formules veel geld besparen. Onterf liever de fiscus dan je erfgenamen.
Michel Maus is advocaat aan de balie van Brugge en Gent en professor aan de Vrije Universiteit Brussel, waar hij verschillende fiscale vakken doceert. Hij schrijft als fiscaal expert regelmatig bijdragen en opiniestukken voor kranten en tijdschriften.


ISBN
9789463938853
Pagina's
24
Verschijnt
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Owl Press

Mens en Maatschappij