Boekhandel Douwes Den Haag

Wat is er mis met mij?

Over mentale struikelblokken en wat je eraan kan doen

Wilfried Van Craen & Maite Goossens

Wat is er mis met mij?

Wat is er mis met mij?

Over mentale struikelblokken en wat je eraan kan doen

Wat is er mis met mij?

 

‘Wat is er mis met mij?’ Het is een vraag die vele mensen zich weleens stellen op moeilijke momenten. Zo ook radiostem Maite Goossens. In dit boek gaat Maite met haar vragen te rade bij psychotherapeut Wilfried Van Craen.


Nog te verschijnen

€ 22,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Wat is er mis met mij?

‘Wat is er mis met mij?’ Het is een vraag die vele mensen zich weleens stellen op moeilijke momenten. Zo ook radiostem Maite Goossens.


In dit boek gaat Maite met haar vragen te rade bij psychotherapeut Wilfried Van Craen. Samen nemen ze verschillende mentale struikelblokken onder de loep die ons allemaal weleens parten spelen. Wat is piekeren, en wat kan je eraan doen? Wat helpt bij slaapproblemen? Hoe ga je om met je angsten? En loslaten klinkt gemakkelijk, maar hoe begin je daar in godsnaam aan? Wat kan helpen om je zelfzekerder te voelen en minder te pleasen? Hoe tem je die innerlijke criticus in je hoofd? Je hebt alles om gelukkig te zijn, maar toch voelt het niet zo. Hoe komt dat en wat kan je eraan doen?


Wilfried en Maite gaan op zoek naar de oorzaak, maar vooral naar mogelijke oplossingen. Met dit doeboek vol handige inzichten en oefeningen ga je zelf actief, concreet en praktisch aan de slag.


ISBN
9789464018660
Pagina's
220
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Gezondheid en geneeskunde