Boekhandel Douwes Den Haag

Tylda

Richard Pachman & Frantisek Pachman

Tylda

Tylda

Tylda

 

Wanneer worden we slachtoffer? Wanneer iemand ons bewust en doelbewust schade toebrengt, of heeft het te maken met ons bewustzijn? Worden we pas het slachtoffer als we in onze geest bezwijken voor de druk waaraan we worden onderworpen?


Direct te downloaden

€ 12,95


Beschrijving Tylda

Wanneer worden we slachtoffer? Wanneer iemand ons bewust en doelbewust schade toebrengt, of heeft het te maken met ons bewustzijn? Worden we pas het slachtoffer als we in onze geest bezwijken voor de druk waaraan we worden onderworpen? En zijn alleen degenen die in massagraven zijn beland de daadwerkelijke slachtoffers van de Holocaust? Of ook hun familieleden die de rest van hun leven onder het verlies van hun dierbaren hebben geleden?

Een roman vertaald door Ingeborg Kriegsman, gebaseerd op een waargebeurd verhaal over liefde, hoop, moed, het leven in Terezín (Theresienstadt) en wat oorlog doet met overlevenden

Richard Pachman (musicus, schrijver en schilder) heeft 37 albums uitgebracht en 8 boeken gepubliceerd. Hij schreef het boek Tylda met zijn vader, František Pachman, die ook meewerkte aan zijn eerste boek Jak chutná život (De smaak van het leven).


ISBN
9789464629897
Pagina's
464
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij

Literaire fictie