Boekhandel Douwes Den Haag

Thuis Best

Een schijnvertoning

Luc Vancampenhout

Thuis Best

Thuis Best

Een schijnvertoning

Thuis Best

 

Lange beschrijving Luc Vancampenhout was 18 jaar redactielid van de VRT-serie 'Thuis', in die periode schreef hij 875 afleveringen. Uit zijn memorie heeft hij enkele markante fragmenten geplukt en die met een knipoog gerecycleerd in dit boek, als een nostalgische spielerei.


Direct te downloaden

€ 9,00


Beschrijving Thuis Best

Lange beschrijving
Luc Vancampenhout was 18 jaar redactielid van de VRT-serie 'Thuis', in die periode schreef hij 875 afleveringen. Uit zijn memorie heeft hij enkele markante fragmenten geplukt en die met een knipoog gerecycleerd in dit boek, als een nostalgische spielerei. Verder is er geen link met de VRT-serie, de verhaallijn en de personages zijn gefantaseerd, de deur van 'Thuis' blijft dicht, ook het achterpoortje, ook het geheime luik.
Dit boek is een parodie op een langlopende tv-serie, waarin de kenmerken van dit genre ironisch en soms sarcastisch worden nagevolgd. De makers worden ten tonele gevoerd als personages, met hun aspiraties en ontgoochelingen, combines en rivaliteiten, sympathieën en antipathieën, natuurlijk zonder dat amoureuze tribulaties ontbreken. De verteltechniek is die van de soap, met cliffhangers, onverwachte wendingen, uitstel en afstel, een lach en een traan, misleiding en onthulling, dat alles natuurlijk aangedreven door komische vervorming en tenderend naar een grandioze seizoensfinale


ISBN
9789464654684
Pagina's
114
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Literatuur