Boekhandel Douwes Den Haag

Het Epos van de Giraf

Tom Raes

Het Epos van de Giraf

Het Epos van de Giraf

Het Epos van de Giraf

 

Wanneer de brutale Giraf voor politiek gewin wordt ontvoerd, verzet ze zich op de enige manier die ze kent: met verbaal geweld. Voor welke reden Chauffeur de vloekende giraf moet ontvoeren weet hij zelf niet, maar als trouwe fixer van de extreem gematigde politieke partij "Excentra" is hij het gewoon om geen vragen te stellen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,95


Beschrijving Het Epos van de Giraf

Wanneer de brutale Giraf voor politiek gewin wordt ontvoerd, verzet ze zich op de enige manier die ze kent: met verbaal geweld. Voor welke reden Chauffeur de vloekende giraf moet ontvoeren weet hij zelf niet, maar als trouwe fixer van de extreem gematigde politieke partij "Excentra" is hij het gewoon om geen vragen te stellen. Met zijn twee oliedomme handlangers sleept hij Giraf ter verantwoording naar de Afgevaardigden, maar al snel blijkt er bij die Afgevaardigden weinig ruggengraat te bespeuren. Waar Giraf ook heen gesleept wordt, nergens voelt ze zich thuis tussen kortnekkige wezens. Ondertussen voelt Chauffeur geleidelijk de vaste grond van de realiteit onder zich afbrokkelen, om nog maar te zwijgen van de 7 Nepalese vluchtelingen in zijn neus. Misschien kan hij terecht bij Dr. Guy-Janssens, specialist in mentale kwalen en verregaande waanvoorstellingen. Maar is de dokter in zijn Victoriaans kantoor wel wie hij beweert te zijn?
Net zoals de Nepalese vluchtelingen in Chauffeur’s neus, wonen miljoenen mensen in onleefbare omstandigheden. Ze leven misschien ver van ons bed, maar velen van hen hebben zelfs geen bed. Daarom gaat alle opbrengst van dit boek naar het goede doel.


ISBN
9789464851274
Pagina's
184
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Storyland POD

Literaire fictie