Boekhandel Douwes Den Haag

Foroddor

Deel 1 uit de Noordland Saga

R. Henoch

Foroddor

Foroddor

Deel 1 uit de Noordland Saga

Foroddor

 

Hilde en Raja doen in hun examenjaar voor aardrijskunde onderzoek naar en presentatie over het nieuwe land Foroddor. Het land intrigeert hen en maakt wat los. De thuissituatie is voor beiden op elk hun eigen manier moeilijk of zelfs onhoudbaar.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,95


Beschrijving Foroddor

Hilde en Raja doen in hun examenjaar voor aardrijskunde onderzoek naar en presentatie over het nieuwe land Foroddor. Het land intrigeert hen en maakt wat los. De thuissituatie is voor beiden op elk hun eigen manier moeilijk of zelfs onhoudbaar. In het geheim smeden ze het plan in het nieuwe land te gaan studeren, te vluchten voor hun oude bestaan en samen een nieuw leven op te bouwen. Het is een intensief proces van studeren, wennen, verwonderen, aanpassen en integreren. Juist als ze hun veroverde vrijheid echt beginnen te ervaren blijkt dat enkelen uit hun oude leven daar heel andere indeeën over hebben….

Rithøvundur Henoch heeft geschiedenis gestudeerd in Amsterdam en heeft daarna banen gehad op zeer gevarieerde vlakken voor zowel de overheid als in de commerciële wereld. Dat heeft haar een samenlevingbrede overzichtsblik en een lange termijnvisie gegeven. Ze verwondert zich dagelijks over de mensheid en haar keuzes.

Op dit moment werkt ze in de reisbranche en daarnaast begeleidt ze helder-ervarende mensen om hun gave om te buigen van overprikkeldheid en oververmoeidheid naar gereedschap waarmee ze zowel zichzelf als anderen kunnen helpen. Daarnaast is ze een fanatiek Dungeons & Dragons speelster waarin ze in een fantasy wereld haar alter ego(‘s) uitleeft. Ze heeft haar verwondering als uitdaging gezien en heeft maatschappelijke thema’s in één verhaal combineerd met fantasy en reizen naar landen waar de “wereld wezenlijk anders is”.


ISBN
9789464871319
Pagina's
521
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij

Literaire fictie