Boekhandel Douwes Den Haag

Scherven van een gebroken belofte

Deirdre Vinck

Scherven van een gebroken belofte

Scherven van een gebroken belofte

Scherven van een gebroken belofte

 

Na de cliffhanger in 'Vlucht voor het donker' gaat het verhaal van Emma en Tyler meteen verder waar het ophield. Wanneer Tyler ontdekt dat Emma opnieuw is gevlucht, blijft hij leeg achter. Het gemis wordt steeds intenser en de twijfels stapelen zich op.Direct te downloaden

€ 9,95


Beschrijving Scherven van een gebroken belofte

Na de cliffhanger in 'Vlucht voor het donker' gaat het verhaal van Emma en Tyler meteen verder waar het ophield. Wanneer Tyler ontdekt dat Emma opnieuw is gevlucht, blijft hij leeg achter. Het gemis wordt steeds intenser en de twijfels stapelen zich op. Moet hij haar achterna gaan? Of wordt hij dan zoals de man die hij veracht? Emma wil niet langer denken aan de gebeurtenis uit het verleden, maar kan ze in Nelson de duisternis onderscheiden van het licht? Twee verledens. Eén doel. Maar wat als een belofte de grootste vijand is?

Deirdre Vinck (1990) is geboren in België en woont sinds enkele jaren in Nederland. Haar interesse voor taal groeide tijdens haar opleiding aan de kunsthumaniora in Antwerpen. Ze kwam voortdurend in aanraking met werken van diverse auteurs, waardoor ze haar eigen creativiteit ontplooide. Gaandeweg verlegde ze haar doel van schrijven voor zichzelf naar schrijven voor anderen. In 2022 verscheen haar eerste NA-roman Vlucht voor het donker.


ISBN
9789464931891
Pagina's
233
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Ellessy

Literaire fictie